sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kori(steita)

Me käydään usein pojan kanssa lenkillä. Minä kävelen ja poika polokee. Matkan varrelta tykkää pikku mies ettiä isohkoja kiviä jotka sitten heitetään kierroksen lopussa olevaan jokeen. Tähän asti se olen ollu minä joka niitä on kantanut mutta olen nyt vähän leipääntynyt siihen joten aloin tekemään pyöräkoria. 6 puikot ja ontelokudetta ruskeana. Vähän epäkäytännöllinen puisto neulehhan tämä on mutta haluan valmiiksi. :)

Ps. Laitan tohon loppuun vielä tekemäni taulun. Se on menossa kaverin pojalle lasten huoneeseen ja olen siihen yllättävän tyytyväinen. :)

maanantai 4. elokuuta 2014

Matto talkoot! ♡

Pojan tarhan aloituksen kuniaksi pari tuntia kangaspuiden ohjaksissa omasta rauhasta nauttien. Ahh! ♡

lauantai 2. elokuuta 2014

Kesä tekeleitä..

Hei kaikki!
Maame on täällä taas pitkän hiljaiselon jälkeen. Tällä hetkellä projekteja on ihan karmeesti kesken mutta eniten aikaa vie keittiön matto projekti. Niitä tulee kaksi saman näköistä ja kokoista mattoa. Ensimmäinen matto alkaa oleen puolessa välissä mutta tämä helteen takia motivaatio on aika hukassa. On nimittäin melko lämmintä hommaa tuo maton paukuttaminen.  :)

Muita projekteja on mm siskolle säkkituolin teko. Ikean tilkuista ja yhdestä vanhasta kankaanpalasta tekastiin. Erikoisuutena tehtiin kahvat joita on yhteensä 3 kpl. Sisko tulee siirtelemään tätä aika paljon huoneista toiseen joten jospa ne auttais. Ylijääneestä murusta piti vielä jotain keksiä niin tehtiin rahi jonka päälle vielä virkkaan hupun ontelokuteesta nelosen koukulla. :)

Hyvää loppukesän alkua! ♡

Ps. Yritän ryhdistäytyä blogin kirjoittamisen suhteen. ;) kommentit olisi hyvin tervetulleita!