sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Värjäri


Värjäilin taas jälleen kerran tylsän valkoisia lankoja mielenkiintoisimmiksi! :D Ja taas kerran mietin ostavani reaktiivi värejä, niillä tulee niin kauniita savyjä niin helposti, mutta mistä? ja paljoko? ja miten mun keittiö siitä kärsis? Huoh... ollappa tilat joissa tehä tätä suuremmassa mittakaavassa. 

Noh joka tapauksessa 3 kerää lankaa värjäsin, yksi tico tico ja kaksi 7 veikkaa. Raita lankoja näistä oli tarkoitus tulla kaikista, harjoittelen vielä että miten sen sais sellaiseksi kuin haluaisin koska se viime kerran kokeilu ei mennyt ihan nappiin. Eli leveitä raitoja tilauksessa. 


Vyyhdit oli aivan solmussa ja meinas jo iskeä epätoivo, mutta niin kauhealta kuin se väyttääkin, hyvin se aukesi ja keriminen oli yllättävän helppoa. 


Siinä ne nyt ois kaksi lankaa kerällä. sini-keltainen ja  violetti-puna-pinkki. Kolmas vyyhti oli aika kauhea joten sen keriminen jäi myöhemmälle. 


Tässä ois nyt Mikalille sukat ja baktus-huivi. Ja leveitä raitoja aivan kuten tilasinkin. :D Sini-vihreästä osuudesta tuli hitusen kirjava,mutta ei se haittaa menoa ollenkaan.

Kuinka monella on "aivottoman-neulonnan- syndrooma"? kuinka moni huomaa käsien kaipaavan neulomista vaikkei pää jaksa keskittyä? Minä nimittäin huomaan tämän itsessäni melko useasti. Kaapit pursuaa jo sukkia, joten uutta piti keksiä. Tällainen baktus on sellaisiin hetkiin aivan loistava. Mitään ei tarvi muistaa ulkoa, huivi tulee kuin itsestään ja näistä raitalangoista tehtynä siitä tulee myös aika mielenkiintoinen. Ja aina oikein neule on suorastaan terapeuttista. (seuraava on jo alulla, siitä kolmannesta raitalangasta josta tuli mun mielestä aika outo, mutta katotaan) Aurinkoista Sunnuntaita kaikille! 


ps. Löysin reaktiivivärejä! jippii! Käyn ostamassa nuita kokeiluun, ilmoittelen miten ne toimi heti kunhan on näyttää jotain valmista. ^^ 

3 kommenttia:

 1. Minä neulon lähes kaikkialla. Kotona tulee joskus tehtyä "laskettavia" töitä. Mukana kuljetettavat ovat kuitenkin aina ns. aivottomia neuleita. Sukkia, lapasia, huiveja ja pipoja syntyy enemmän kuin itse tarvitsee.

  Olen alkanut vaihtaa noita aivottomia perusneuleita muunlaisiin hyödykkeisiin. Esimerkiksi viime viikolla ostin kahdella lasten villasukkaparilla kolme sankollista omenoita. Omenat saan tietysti vasta syksyllä, mutta ovatpahan valmiina.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä lankoja..
  Pitäisi itsekin uskaltautua kokeilemaan tuota värjäystä..Kaapissa on hirmuinen määrä ällöttävää sinikirjavaa lankaa, jonka väritys ei oikein iske..Josko niistä saisi vaikka mustia...Hmm..:)
  SNY-parisi

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Sinua odottaa haaste blogissamme!
  http://sinipellavainen.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista