lauantai 10. marraskuuta 2012

Joogasukkia (vaikken ikää joogaa)

Näin jonkun blogissa jo melko hyvä tovi sitten joogasukat ja ajattelin että en minä ainakaan tollasia tarvii. No sitä asiaa sitten ajateltuani ja punnittuani päätin kuitenkin kokkeilla yhet. Ihan yliveto sukat! kerta kaikkiaan kätevät! :D näin ku on kylmä, mutta villasukat liika paljon ja normisukkien kanssa palelee. Ensimmäiset on tehty hyvin vanhasta kerästä sinistä tasaraitaista 7 veikkaa. Nämä on ollu jo käytössä ja pestykki parriin otteeseen joten antakkee anteeksi pienet nukat mitä näkkyy. :) Toinen pari on tuoreempi tapaus, kans tasaraitaista 7 veikkaa mutta vihreän sävyissä. 
Ensimmäinen pari ei ihan älyttömän hyvin onnistunut. Jalkaterän ympäri tuleva osuus on käytössä löystynyt sen verran että se ei ole enää kauhean hyvä, joten seuraavaan pariin virheestä viisastuneena tein paljon tiukemman kaistaleen, ja se onkin nyt täydellinen! ei purista mutta on napakka. :) Eli jos sellaista suuntaa antavaa ohjetta kirjoittas niin:

Maamen Joogasukka

Luo 40 silmukkaa, jaa 4 puikolle. Neulo 1o1n neuletta kunnes olet tyytyväinen jalkaterän ympäri tulevan osan pituuteen. Päättele kaikki silmukat 4 ja 1 piukoilta joustavalla päättelyllä. Neulo 2 ja 3 puikko normaalisti 1o1n neuletta. Luo 20 silmukkaa korvaamaan päätellyt simukat. Jatka joustinta noin viitisen senttiä. Lisää seuraavalla kerroksella  8 silmukkaa tasaisesti, 2 per puikko. Jatka sileää neuletta noin 10 cm, lisää tasaisesti 4 silmukkaa, toista sama eli 10 cm sileää ja lisää 4 silmukkaa. Neulo vielä 5 cm sileää ja noin 5 cm 1o1n joustinta. Päättele joustavasti. Tee toinen samalla tavalla. Joogasukkasi ovat valmiit! ^^ 

Hyvää viikonloppua kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Nuo alimmaiset ovat IHANAT!!! Sinä se osaat!

  -Minja

  VastaaPoista
 2. Jahas jahas jahas... onkos nuo vihreät minulle ?! ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on vielä joogasukat harkinnassa, ne vaikuttavat kovasti käteviltä.

  VastaaPoista