keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Puuuh!

Ei ole saanut kirjoitettua tänne mitään pitkiin aikoihin vaikka käsitöitä tullut tehtyä lähes päivittäin. Ennen joulua oli niin kiireistä niinku nyt varmaan jokainen tietää, ja tässä ollaan vasta kotiutumassa takaisin kotiin joulun jäliltä. :) Kauheaa väsymystä ollu meidän porukalla liikkeellä, ja vähän sellaisia nuhan oireitakin. 

Mutta joka tapauksessa puikot heiluu päivittäin, ja varsinkin sukkia tulee melko tiheään tahtiin. :) 
Ja het pitää pyytää anteeksi ettei näitä oo silitetty, näyttää niin kamalan ryppysiltä, mutta taitaa niistä ajatuksen saaha kuitenkin.


Eli lyhytvartiset koti sukat tico-ticosta. :) toista paria jo tulossa.


Samallaisia lyhytvarisisa myös novitan raita langasta, tää on jotenkin niin ihanan hempeä, ei ollenkaan mun tyylinen lanka, mutta tää on vaan niin prinsessa väri että oli aikoinaan pakko ostaa ja nyt se on sitten käytettävä... jos vaikka tekis pikku tytöllekkin sukat loppu langasta. :) 


Sitten lisää raita lankaa, tästä tällaiset taitettava vartiset sukat itelle. :) minä ku tykkään pitää sukkia juuri näin, joten tein ihan siihen tarkoitetut sukat... :D


Ja sitten ensimmäinen kokeilu syto-myssystä. Ihan tyytyväinen en vielä ole, mutta tämä voi kyllä lähtä matkalle kans. Väri tummempi kuin kuvassa, sellainen sanoisinko keski vihreä.  Ja kooltaan aika suuri.

Liityin SNY (SalainenNeuleYstävä) piiriin tälle keväälle! Ensimmäistä kertaa tällaisessa mukana ja hyvin innoissani!  Ei millään malttaisi odottaa että pääsee kokoamaan pakettia ja odottamaan lähetystä! ^^

Terveisiä sohjon keskeltä! <3 

1 kommentti:

  1. Hei ja kiitos kommentista. Se mun blogissa oleva tunika on tehty Novita Syksy 2011 -lehden ohjeella, löytyy myös Novitan sivuilta.

    VastaaPoista