sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Keskeneräisyyttä

Miksi mulle aina käy näin? keskeneräisiä töitä on vaikka kuinka monta, pöytä pikkuhiljaa täyttyy puikoista ja neule pätkistä ja lankakeristä. Miehellä menee hermot ku lankaa on joka paikassa. No nyt oon aatellu että jos teksi nää työt eka valmiiksi ennen toisten aloittamista (siis onhan mulla vielä odottamassa varmaan 3 työtä näiden lisäksi, mutta ne on laatikossa marinoitumassa). 


Huivi Novitan Polku langasta on edenny oikeen kivasti, jo yli puolen välin. Värit on niin herkut että ei voi ku neuloa! :) ja sitten sukkaa ale tico tico langasta. En tätä sinistä oo vielä neulonu ennen, mutta kivan näköinen tuntuu tulevan. 


Vanhasta Novita raita langasta ois tulossa krokotiili pipo, kohta alkais kavennukset, mutta ei ranteet kestä virkkausta just nyt, joten tämä odottaa. Hahtuvasta huovutetut lapaset, nää on taas niitä löytö lankoja. 


Ja vielä mun isoäidin neliö rojekti. Tämä vie eniten tilaa ja raastaa eniten miehen hermoja, joten pakkasin sen hetkeksi laatikkoon odottamaan. :)

Jospa kohta ois valmiitakin töitä raportoitavaksi. :D

3 kommenttia:

 1. Voi mä niin tiedän ton tunteen! Mullakin on kesken varmaan 5 neulomusta ja joka välissä päätän tehdä ne Totoro -lapaset loppuun. Mut silti tulee vastaan joku vielä kivempi projekti, joka täytyy aloittaa tietenkin HETI. Hohhoijaa, ihan parantumatonta. Onhan se toisaalta kiva, että inspiraatiot tulvii!

  VastaaPoista
 2. Ei oo parempaa hetkeä ku se ku innostuu jostain aivan korviaan myöten ja sen pääsee aloittamaan ja kokeilemaan heti! paha vaan ku se inspiraatio ei koskaan tunnu riittävän työn loppuun asti... :D

  Kiva kun eksyit mun blogiin. Ja tervetuloa uusiksi! ^^

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla monen kässäihmisen "ongelma" tuo, että haluaa aloittaa uuden mukavan työn ennen kuin saa edellisen/edelliset valmiiksi. ;)

  Kysyit tuplalapasten teosta valittettavasti vain sellaisia, ettei tämä "mestari" kykene sanomaan suoralta kädeltä muuta kuin olettamuksia. Siis luulen, että langat voi kiertää silloin tällöin toistensa ympäri siellä välissä ilman, että ne tulevat näkymään väärälle puolelle. Minä olen aina tehnyt vain noita kuviollisia eikä ole tullut mieleen edes kokeilla tuollaista. Entä voiko langat olla eri paksuisia sisä- ja ulkopuolella. Sitäkään en ole kokeillut, mutta nyt pohtiessani asiaa, luulen että voisi ainakin kokeilla. Ulkopuolihan tulee ontelomneuleessa ainakin minulla löysempää kuin sisäpuoli, joten ulkopuolen ohuempi lanka varmaan tasaisi neuleet ehkä samanlaisiksi. Mutta jos sisäpuolelle haluaa ohuemman langan, niin silloin voi olla, että sitä puolta ei voikaan kääntää päällypuoleksi.

  Jos kokeilet, niin kerropa miten onnistui. Tässä kevään aikana tulen varmaan minä itsekin kokeilemaan näitä asioita, vaikuttivat niin mielenkiintoisilta. :)

  VastaaPoista