perjantai 10. helmikuuta 2012

Paketteja!

Tänään toi postimies oikein kaksin kappalein paketteja! ^^ Toista osasin odottaa, mutta toinen tuli yllätyksenä. SNY lähetti Ystävänpäiväterveisiä! <3 TuttiFrutti karkkipussi ja ihana käsin tehty kortti, luultavammin vähän nuoremmalta taiteilijalta. ^^ Kiitos SNY ja kauniin kortin tekijä! :) 


Toisena pakettina tuli tilaamani Fabel langat! Nämä on vielä ihanampia kuin kuvissa! ^^ Värit oikeen hehkuu! Luultavammin näistä tulee sukkia.Ja sitten välillä jotain valmistunuttakin. Huivi Ravelryn ohjeella. Tämä oli todella helppo neuloa, ja valmistui hämmästyttävän nopeasti. Lankana Novitan polku ja väri Punajuuri. Hyvin mieleinen.  
Ja sitten aloitin valkoisen pitsihuivin, tai oisko tämä kuitenkin ennemmin hartianlämmitin koska tästä tulee melkeen täysi ympyrä. Hyvin selkeät ohjeet, helppo seurata. :)


Hyvää viikonloppua kaikille! <3

10 kommenttia:

 1. Olipas postimies nopea, kun vasta eilen vein postiin ja laskeskelin vielä mielessäni, että juuri ehtii ystävänpäiväksi perille :)SNY-parisi

  VastaaPoista
 2. Paljon meni lankaa tohon polku-huiviin? On kyllä niin hieno että voisin harkita käyttäväni mun tarkotusta odottavat polut tuohon :)

  -Outi

  VastaaPoista
 3. Komia toi... Raverly (?) huivi!! näyttää tosi vaikeelta :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos SNY! ihana yllätys! ^^
  Outi, tuohon meni melko tarkalleen yksi kerä. Lankaa jäi ehkä 4 metriä jälelle. :D
  ja Sisko, ei se itseasiassa ole ollenkaan niin vaikea kuin miltä se näyttää. :D

  VastaaPoista
 5. Uuuu, sittenhän se menee just jetsulleen; toinen kerä uuden novitan salomoninsolmu huiviin ja toinen tohon raverlyn huiviin, jes!

  -Outi

  VastaaPoista
 6. Vau, mikä huivi <3 -Minja

  VastaaPoista
 7. Huomenna lähtee paketti postin mukana tulemaan sinne :)
  SNY-parisi

  VastaaPoista
 8. Mistä ohje tuohon pitsihuiviin? Näyttää todella kauniilta!

  VastaaPoista
 9. Eli valkoisen Panache pitsihuivin ohje löytyy klikkaamalla sanaa "ohjeet", mutta vielä varmuuden vuoksi laitan sen tähän, eli http://www.ullaneule.net/0208/ohjeet_panache.html tuolta löytyy. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos. Olinpas sokea kun enlinkkiä huomannut =D Kaunis huivi, pitänee tehdä joskus itsekin.

  VastaaPoista